AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek bol kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek umduklarını bulamayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında sarhoştan kaçmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir