AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş namaz kılmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı sarhoş görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir