AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, modern insanlarla tanışılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kısa kestirmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında saçını kısa kestirmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir