AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kulağında küpe görmek

Kahve falında sevgilinin kulağında küpe görmek

Kahve falında sevgilinin kulağında küpe görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında sevgilinin kulağında küpe görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak küpesi görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa küpe takmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kulakta küpe görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir