AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak küpesi görmek

Kahve falında kulak küpesi görmek

Kahve falında kulak küpesi görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, işinden ekmeğinden olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kulak küpesi gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak iş kaybı yaşanacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında kulak küpesi görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak hedeflerini gerçekleştireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir