AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağında küpe çıkarmak

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kulağı küpeli erkek görmek evlatların hayırsız çıkacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kulak küpesi görmek kız çocuğunun olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağına küpe takmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet eder.

Kahve falında tek kulakta küpe görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir