AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, el üstünde tutulacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin kulağında küpe görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işarettir.

Kahve falında kulağı küpeli erkek görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulur.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir