AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta küpe görmek

Kahve falında kulakta küpe görmek

Kahve falında kulakta küpe görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, ana baba sözü dinlemeye, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulakta küpe gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Kahve falında kulak küpesi görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı küpeli erkek görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işarettir.

Kahve falında kulakta altın küpe görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe takmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağındaki küpeyi kaybetmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir