AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kucağına almak

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ona şifa olmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini kucağına almak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisini eve kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak çok büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir