AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hayatının iyileşeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir