AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, düşman malından yemeye, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işlerin yavaşlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir