AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, dünya ve ahiretinin güzel olmasına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek hırsızlık yapacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek rahat bir hayata başlayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir