AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tatsız haberlerin alınacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, variyetini çoğaltacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir