AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hevesinin kursağında kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek kafa dağıtacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir