AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ruh sağlığının bozulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kavga ettiğini görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, hastalığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek huzur içinde yaşayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir