AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek günahlarına tövbe edeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin kavga ettiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga ettiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek istediği gibi yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir