AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve görmek

Kahve falında gelinlik giymek ve görmek

Kahve falında gelinlik giymek ve görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydiğimi görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve saç yaptırmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, bir yere taşınmaya işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara gelinlik giymek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, işinin ehli olacağına yorulur.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir