AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek büyük kayıplara uğrayacağına, kazançlı çıkacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında sarı gelinlik giymek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı gelinlik görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğe sarılmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek maddi ve manevi olarak destek olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir