AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrar gelinlik giymek

Kahve falında tekrar gelinlik giymek

Kahve falında tekrar gelinlik giymek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında tekrar gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek zor zamanlar yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında gelinliği tekrar giymek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında tekrardan gelinlik giymek kazancını iki kat arttıracağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tekrar gelinlik giymek günden günde daha fazla stres yapacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olarak gelinlik giymek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir