AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elinde telefon görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde telefon görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde telefon görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde telefon gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin elinde telefon görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak çok sağlıklı olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden telefon almak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir