AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, birlikte kâh ağlayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde silahla gezmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle el ele gezmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında el ele gezmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle el ele gezmek belalara denk gelmeyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde köpek gezdirmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele gezmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir