AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek

Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek

Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında ayçekirdeği tarlası gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında ayçekirdeği tarlası görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında ay parçası görmek herkesin yardımına koşacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayşe fasulye görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay tutulmasını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek maddi sorunlarının artacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ay görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında puslu ay görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işinden ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir