AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay tutulmasını görmek

Kahve falında ay tutulmasını görmek

Kahve falında ay tutulmasını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük başarıla kazanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ay tutulmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalettir.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ay tutulması görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, fakirlikten kurtulmaya işarettir.

Kahve falında ay tutulmasını görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay tutulması izlemek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi tutup atmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir