AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay parçası görmek

Kahve falında ay parçası görmek

Kahve falında ay parçası görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay parçası gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Kahve falında ay parçası görmek gelirinin de artmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ay tutmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulur.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek eşe dosta yardım edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında aygaz tüpü görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında ayçekirdeği satmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir