AnaSayfa / Genel / Kahve falında puslu ay görmek

Kahve falında puslu ay görmek

Kahve falında puslu ay görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında puslu ay gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında puslu ay görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında puslu görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında puslu deniz görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında puslu hava görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret eder.

Kahve falında ayı puslu görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalettir.

Kahve falında puslu ayna görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işarettir.

Kahve falında yanan aygaz görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu ay görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir