AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek

Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek

Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin başka sevgilisi olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek atılım yapacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, borçlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir