AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin başka sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin başka sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin başka sevgilisi olduğunu görmek yeni mallara kavuşacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin başka sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini başkalarıyla görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka biri olarak görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir