AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sırların ortaya çıkmasına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iç sıkıntınızın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kötü haberler alacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek kısmetinin hep açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir