AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, istediği herşeye sahip olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, canının sıkılacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, borçlarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın azalacağına delalet eder.

Kahve falında başka biriyle sevgili olduğunu görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının sevgili olduğunu görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir