AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geride bırakacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalettir.

Kahve falında askerden izine gelmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında askerden erken gelmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir