AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden izne gelmek

Kahve falında askerden izne gelmek

Kahve falında askerden izne gelmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerden izne gelmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Kahve falında askerden izne gelmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında askerin izne geldiğini görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza delalet eder.

Kahve falında izne gelen asker görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin askerden geldiğini görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir