AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, saygınlığa, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, cebinin para göreceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askere gidip gelmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin askerden geldiğini görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir