AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü anneyle kavga etmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölen annesiyle kavga etmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında annemle kavga ettiğimi görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, amaçlardan sapmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir