AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında annemle kavga ettiğimi görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle kavga ettiğini görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında annenin kavga ettiğini görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesiyle kavga ettiğini görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işinde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir