AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü anneyle kavga etmek

Kahve falında ölü anneyle kavga etmek

Kahve falında ölü anneyle kavga etmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayattan her istediğini alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü anneyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Kahve falında ölü anneyle kavga etmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyle babayla kavga etmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında anneyle kavga etmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyle kavga etmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında anne kavga etmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, deşarj olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir