AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annesiyle kavga etmek

Kahve falında ölen annesiyle kavga etmek

Kahve falında ölen annesiyle kavga etmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen annesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında anneyle kavga ettiğini görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, rakiplerin üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle kavga etmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayatın tadına varacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek rahatının yerine geleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayla kavga etmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, sağlıklı bir kişi olmaya delalet eder.

Kahve falında anne babaya kavga etmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında annemle kavga ettiğimi görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hatalarını fark edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir