AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba sevgili görmek

Kahve falında anne baba sevgili görmek

Kahve falında anne baba sevgili görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kötüyse düzeleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, doğruluğu bulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında anne baba sevgili gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş baba ve annesini görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir