AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle baba görmek

Kahve falında anneyle baba görmek

Kahve falında anneyle baba görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işyerini kapatacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında anneyle baba gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anne ve baba görmek kafasının da rahat edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anne ve babasını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı evlenirken görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba abla görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında anne babanın öpüştüğünü görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını annesini görmek işlerinin sarpa saracağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir