AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek rahata kavuşmaya, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek işlerine yeni işler katacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba kardeş görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir