AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek kazancın ikiye katlanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek kısa sürede başarısının artacağına, umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba sevgili görmek kısmetinin açılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek maaşının artacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı öldürmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir