Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kötü duygularından arınacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek kendisine yeni bir iş bulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını dövmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Kahve falında kocasının dövdüğünü görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayı dövmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanı dövmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top