AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı başka kadınla görmek

Kahve falında kocayı başka kadınla görmek

Kahve falında kocayı başka kadınla görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, atılan adımların zarar vereceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında kocayı başka kadınla gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında kocanı başka kadınlarla görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının başka kadını öptüğünü görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kocanı başka bir kadınla görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir