AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini ve annesini görmek

Kahve falında sevgilini ve annesini görmek

Kahve falında sevgilini ve annesini görmek nice noksanlık içinde olduğuna, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hastalıkların iyileşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini ve annesini gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Kahve falında anne ve sevgili görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesine sarılmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilin annesini görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir