AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve sevgili görmek

Kahve falında anne ve sevgili görmek

Kahve falında anne ve sevgili görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve sevgili gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında sevgilinizin annesini görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili ve annesini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında sevgili annesini görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini ve annesini görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin annesini görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir