AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak şanssızlık yaşanacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemle telefonla konuşmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annesiyle konuşmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyle konuşmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyle konuşmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zor bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir