AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan öpmek

Kahve falında ayaktan öpmek

Kahve falında ayaktan öpmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, engellerin aşılacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan öpmek gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında ayaktan öpmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta sallamak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta ayakkabı giymek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta çişini yapmak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüste ayakta durmak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir