Kahve falında ayakta ayakkabı giymek

Kahve falında ayakta ayakkabı giymek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Kahve falında ayakta ayakkabı giymek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak rakipsiz hale geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki ayakta farklı ayakkabı görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli ayakkabı giymek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kişinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ayakkabı giymek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf ayakkabı giymek düzeninin yeniden sağlanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir