AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta sallamak

Kahve falında ayakta sallamak

Kahve falında ayakta sallamak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta sallamak gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında ayakta bebek sallamak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta sallamak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği ayakta sallamak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağımda bebek salladığını görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini salıncakta sallamak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sallamak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulur.

Kahve falında pencereden el sallamak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kol sallamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir