AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta nasır görmek şükrederek yaşayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında nasır çıkarmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nasırlı el görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında nasırdan kurtulmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir