AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasırlı ayak görmek

Kahve falında nasırlı ayak görmek

Kahve falında nasırlı ayak görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında nasırlı ayak gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altında nasır görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nasırlı ayak görmek afiyete ereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak nasırı görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında nasır çıktığını görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir